Turvallisuus ja elämänlaatu yhdessä Suomen kauneimmista saaristoista

Palvelutalo Solglimten on senioritalo joka sijaitsee kivenheiton päässä merestä, keskellä yhtä Suomen kauneimmista saaristoista. Meiltä löydät turvallisen yhteisolon, ammattitaitoisen henkilökunnan ja korkean elämänlaadun.

Talossa on kahdeksan kodikasta ja hyvin varustettuja asuntoa joista monet tarjoavat merinäköalan! Jos haluat luontoon niin sekä meri että metsä löytyvät muutaman askeleen päästä.

Asukkaiden turvallisuus on tärkeä. Päivällä hoitohenkilökunta on paikan päällä ja yöllä talossa on yövahti joka antaa turvaa asukkaille. Solglimten tarjoaa myös muita hoitopalveluja joita on mahdollista käyttää tarpeen mukaan.

Näemme tietenkin luonnon hämmästyttävän luonteen resurssina pyrkimyksissämme edistää asukkaiden hyvinvointia. Luonto ja turvallisuuden ja hoidon mahdollistama riippumattomuus luovat mahdollisimman hyvän elämänlaadun.

Palvelutalossa on mahdollista asua joko lyhyemmän tai pidemmän ajan. Hinta 70€/vuorokausi sisältää vuokran, siivouksen, paikanpäällä valmistetun ruoan ja hoitopalvelut. Lue lisää siitä mitä Solglimtenilla on näillä sivuilla ja ota yhteyttä niin keskustellaan.